Startkit

529kr (ord.666 kr)

Här finner ni mitt komma igång paket – Linas Startkit, som jag tillsammans med Pureness plockat ut för att kunna ge er en extra bra start till ett bättre välmående!

Startkitet består av fyra favoritprodukter som jag tror kan hjälpa dig framåt – vare sig du vill gå ner i vikt, bygga muskler eller hitta en bra balans i livet.

Hur kan dessa produkter gynna dig?

Magnesium hjälper din kropp med återhämtning och är viktig för kroppens muskel- och nervfunktioner.

Zink bidrar till ett starkare immunförsvar, stabiliserar mättnadskänslorna och hjälper kroppen bryta ner protein, kolhydrater och fett.

Keto Kollagen +MCT blandar du enkelt ner i ditt morgonkaffe eller smoothie för att öka kroppens kollagenproduktion som kan främja ens muskeltillväxt samt hålla leder rörliga och smidiga.

Slutligen har jag valt Elektrolytpulver där du kan välja din favoritsmak! Elektrolyter är en blandning av salter och mineraler som kroppen behöver för normal vätskebalans. Tillsätt en skopa i ditt vatten – innan, efter eller under ett svettigt träningspass, för att orka prestera mera och optimera din återhämtning! Funkar både till vardags som till träning.

Detta startpaket ger dig 20% rabatt på alla produkterna och gratis frakt.

Låt oss tillsammans skapa en hälsosammare version av dig!